On nema dilemu - "Novak je najkompletniji igrač u istoriji tenisa"

Autor:

Sport

22.05.2019

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji argentinski teniser David Nalbandijan žestoko je nahvalio najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nalbandijan je u susret Rolan Garosu prokomentarisao nekoliko tenisera, a najviše lepih reči imao je upravo za našeg Noleta.

- Đoković je kompletan igrač. Njegov servis je bolji nego što izgleda na prvi pogled, a kreće se na neverovatan način. Nema padove, nema slabosti, ne znaš ni kako da igraš protiv njega. Pokušaš da ga "šetaš" po terenu, ali on uvek to pretvori u napad. Sa osnovne linije nema nijednu slabost. On je najkompletniji teniser u istoriji - rekao je Nalbandijan.

Govorio je o i Nadalu.

- On je drugačiji tip igrača kada se igra na duge razmene i na kratke poene. Kod tih kraćih sam smatrao da imam šansu protiv njega, da mogu da ga nadigram.

Naravno, tu je i Federer.

- Rodžer je dosta evoluirao kao igrač. Bio je jako dobar kao peti-šesti igrač na svetu, ali se dosta mučio sa njegovim bekhendom do 2003. godine. Tada je napravio promenu u načinu udaranja i posle toga je eksplodirao - istakao je Nalbandijan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading