NAVIJALI SMO DA NOLE SMUVA ANU!

Autor:

Sport

23.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković juče je napunio 32 godine, a tim povodom britanski BBC posetio je Beograd, odnosno Banjicu, gde je od ljudi koji su svedočili odrastanju srpskog asa saznao da je čitav komšiluk navijao da Nole oženi Anu Ivanović. Nije tajna da su Novak i Ana bili bliski prijatelji i da ih je kao klince spajala ljubav prema tenisu, a ideju o njihovoj ženidbi zagovarao je prijatelj Đokovićevog dede Vlade - Đorđo Mileusnić. Reč je o čoveku koji je bio jedan od sagovornika BBC i koji je bio komšija Novakovog dede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena i Novak Đoković

Dobar deo vremena Nole je provodio sa dekom na Banjici, gde je bio i za vreme NATO bombardovanja 1999. godine.

- Kada bi se sirene čule i avioni počeli da kruže nad našim glavama, nikada niste znali gde će bomba da padne. Bombardovali su šta god da su hteli. "Kolateralna šteta", tako su to nazivali. Bombardovali su mostove, bolnice. Umirale su trudnice. Bilo je teško - ispričao je Đorđo, kom se želja nije ostvarila.

Novak se od 2005. godine zabavljao sa sadašnjom suprugom Jelenom. Njih dvoje venčali su se 2014. godine na Svetom Stefanu, a imaju sina Stefana (4) i ćerku Taru (2).

Iza zgrade u kojoj je Đoković često boravio nalazi se zanimljiv mural. Sa Novakove leve strane je deda Vlada, a sa desne žena koja ga je trenirala u detinjstvu - Jelena Genčić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading