Srbi gaze u Parizu: Lajović rutinski nadigrao Francuza za treće kolo Rolan Garosa!

Autor:

Sport

30.05.2019

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser, Dušan Lajović rutinski je savladao Francuza Eliota Benšetrija rezultatom 6:3, 6:3, 6:4 i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lajović u trećem kolu RG

Lajoviću pariska šljaka očigledno sjajno prija pošto je od početka do kraja kontrolisao meč i nije dozvolio Francuzu da pripreti.

U 5. gemu prvog seta je sve bilo jasno, uspeo je svetski broj 35 da napravi brejk. Ubedljivo je dobio prva dva gema Benšetri, ali je Lajović pojačao agresivnost i stigao do brejka. Još jedan brejk je napravio Lajović do kraja prvog seta i nije čekao da na svoj servis reši prvi set, već je to uradio dok je na servisu bio 273. reket sveta.

Lajović je nastavio da gazi u drugom setu, odmah je napravio brejk, nastavio sa dobrom igrom i znalački čuvao prednost. Lajović je identično kao i prvi završi i drugi set. Odlično je servirao i nije dozvolio rivalu nijednom da mu zapreti.

U trećem setu je Francuz uspeo za kratko da vrati nadu sebi i navijačima, pošto je vratio jedan brejk, ali to nije bilo dovoljno protiv raspoloženog Lajovića koji je zakazao sa duel sa 5. reketom sveta, Aleksandrom Zverevim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading