HRVAT PAO: Nemac zakazao duel sa Novakom

Autor:

Sport

01.06.2019

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković saznao je ime rivala u osmini finala Roland Garosa. Nakon što je napravio iznenađenje i savladao Bornu Ćorića, Nemac Jan Lenard Štruf zakazao je duel sa srpskim asom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Očekivao se srpsko-hrvatski duel u borbi za četvrtfinale Roland Garosa, ali je odlični Štruf uspeo da napravi iznenađenje i eliminiše Bornu Ćorića sa prvog ovosezonskog grend slema.

Jako naporan meč odigrala su dvojica tenisera pa je borba okončana posle četiri sata i 20 minuta igre. Ćorić je dva puta ima prednost u setovima, ali nije na kraju uspeo da održi prednost protiv motivisanog Nemca.

Odluka je pala u poslednjem, petom setu kada je Štruf došao do brejka i posle 11:9 uspeo da se domogne okršaja sa najboljim teniserom u osmini finala. Njihov okršaj na programu je u ponedeljak, a naknadno će biti poznato i tačno vreme početka meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading