Melju sve pred sobom: Lajović i Tipsarević u četvrtfinalu RG!

Autor:

Sport

02.06.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janko Tipsarević i Dušan Lajović plasirali su se u četvrfinale Rolan Garosa pošto su eliminisali Rohana Bopanu i Mariusa Copila rezultatom 1:6, 7:5, 7:6 posle preokreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Lajović

Janko i Dušan su glatko izgubili prvi set, osvojili su samo jedam gem. Ali, probudili su se na vreme, žestoko uzvratili, osvojili dva naredna seta i boriće se za polufinale grend slema u Parizu.

Srpski teniseri su ekspresno izgubili prvi set. Bopana i Copil napravili su dva brejka i poveli sa 5:0 a do kraja seta Lajoviću i Tipsareviću dozvolili samo gem.

Srbi su u drugom setu u dva navrata vodili, ali su se Bopana i Copil vraćali u set. Međutim, Lajović i Tipsa su napravila ključni brejk u 12. gemu i iskoristili drugu set loptu. 

U odlučujućem delu igre spasili su tri brejk lopte u četvrtom gemu. Potom prokockali meč loptu, pa je set otišao u taj-brejk. Imali su i njihovi rivali u 13. gemu meč loptu, ali su se srpski teniseri spasili i posle dva sata i sedam minuta igre realizovali meč loptu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading