ZVEREV: Nadam se odličnom meču... Novak je najbolji na svetu

Autor:

Sport

04.06.2019

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Zverev istakao je da mu je odgovoaralo što je sva pažnja medija u Parizu bila usmerena ka Stefanosu Cicipasu, pošto nije osećao pritisak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Zverev

Nemac je posle serije loših rezultata ove sezone, stigao do četvrtfinala Rolan Garos. Zverev je do trijumfa u osmini finala nad Fonjinijem došao sa 3:6, 6:2, 6:2, 7:6 (7:5), posle dva sata i 55 minuta igre.

- Bio je dobar meč. Ja ga nisam počeo kako je trebalo, a on jeste. Bio je agresivan, udarao je snažno i to je pravilo razliku. Posle prvog seta, bio sam znatno bolji. Srećam sam što sam u četvrtfinalu - kazao je Saša.

- U poslednje vreme sam morao sam da radim stvari koje inače ne radim. Bavio sam se menadžmentom, pravnim stvarima... To mi je sve skrenulo pažnju sa tenisa. Ipak, u četvrtfinalu sam i to znači da nešto ponovo radim kako treba.

Zbog nešto slabijih rezultata u poslednje vreme, Zverev nije bio u centru pažnje u Parizu.

- Najbolja stvar koja je mogla da mi se desi je da Cicipas ima dobru sezonu na šljaci. Iskreno vam kažem. Igrao je odlično, na žalost izgubio je od Vavrinke. On je odjednom postao zvezda, što je za mene bilo odlično jer nije sva pažnja bila usmerena ka meni.

Nemac je i poršle sezone stigao do četvrtfinala, ali je izgubio od Dominika Tima.

- Prošle godine sam bio spreman, osećao sam da mogu da se nadigravam sa svima. Ipak, povreda me je sprečila. Bilo mi je žao zbog toga, znao sam da mogu da pariram Dominiku. Ipak, posle pola seta više nisam mogao.

Naredni rival biće mu Novak Đoković.

- Nadam se da će sada biti bolje, da me čeka odličan meč, pogotovo jer igram sa Novakom, koji je najbolji na svetu - kazao je Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading