UŽIVO - ČETVRTFINALE RG: Kiša pomerila planove - Đoković i Zverev neće na teren pre 16:30!

Autor:

Sport

05.06.2019

13:15 >> 13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković od 15:30 igra protiv Aleksandera Zvereva u četvrtfinalu Rolan Garosa. Meč sa stadiona "Filip Šatrije" možete uživo pratiti u tekstualnom prenosu na našem portalu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Trenutno u Parizu pada kiša i meč Đokovića i Zvereva definitivno neće početi na vreme. I dalje nije poznato kada će početi meč na stadionu "Filip Šatrije", ali prognoza nije nikako dobra, očekuje se kišni dan u glavnom gradu Francuske. Susret neće početi pre 16:30.

UOČI MEČA:

 

Najbolji teniser sveta igra izuzetno na drugom Gren slemu u sezoni. Jedini je igrač koji u dosadašnjem delu turnira nije izgubio nijedan set, što samo pokazuje u kakvoj se formi nalazi. 

Današnji protivnik biće mu 22-godišnji Zverev, koji je u prošlosti znao da namuči Đokovića. Rezultat u međusobnim susretima je 2:2, i to je jedan od retkih slučajeva u kojima Novak nema pozitivan skor sa nekim teniserom. 

Priliku da to promeni imaće već danas, a uloga velikog favorita se ne dovodi u pitanje. Zverev se do sada na Rolan Garosu najviše namučio sa Dušanom Lajovićem, sa kojim je igrao pet setova. Pored njega, savladao je i Milmana, Imera i Fonjinija. 

Đoković ne samo da nije izgubio set do sada, već nijednom protivniku nije dopustio da mu uzme više od osam gemova, što je fascinantan podatak. Samo jednom je igrao meč koji je trajao dva sata, protiv Salvatorea Karuza. Bez ikakvih problema savladao je Hurkača, Laksonena i Štrufa. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading