Nadal nakon plasmana u finale: Đoković i Tim su najteži mogući protivnici za mene!

Autor:

Sport

07.06.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal, koji se pobedom nad Rodžerom Federerom od 3:0 plasirao u finale Rolan Garosa, istakao je da će očekuje težak finalni duel, protiv koga god bude igrao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

- Već neko vreme dobro igram. Današnji uslovi su bili veoma teški. Danas sam morao da budem krajnje skoncentrisan, da prihvatim sve nedaće i da sve vreme budem fokusiran na pozitivne stvari. To je ono što pokušavam da uradim. Mislim da u početku meča nijedan od nas dvojice nije bio perfektan, ali posle pet ili šest gemova igra je bila na mnogo višem nivou. Bilo je nekih sjajnih poena. Iskreno, to kako smo odigrali je sjajno, kada se uzmu u obzir uslovi koji su bili veoma teški - istakao je Nadal nakon pobede.

Njegov protivnik u finalu biće pobednik iz meča Novak Đoković – Dominik Tim.

- Njihov meč je prekinut zbog kiše. Oba igrača su veoma kvalitetni protivnici. Govorimo o prvom i četvrtom reketu sveta. Tačno je da je Federer u poslednjih nekoliko godina manje igrao na šljaci, ali svi znamo koji je njegov potencijal. Ali, ako ostavimo Federera po strani jer oko dve godine nije igrao na šljaci, Novak, Dominik i ja smo verovatno tri igrača sa najboljim rezultatima na toj podlozi. Tako da, ko god mi bude protivnik u finalu, biće najteži mogući protivnik za mene. U finalu kakvo je ovo, protivnik je uvek na veoma visokom nivou, ali to je pravilo sporta. Zbog toga je tenis još bolji i interesantniji - rekao je Rafa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading