HARA PLAŽAMA, A REKET NE PIPA!

Autor:

Sport

11.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazil, Španija, Kolumbija, Kuba i Amerika sigurno su omiljeni stihovi pesme Bebi Dol, koje pevuši Jelena Janković (34). Međutim, ona to ne radi u pauzama između poena na teniskom terenu, već dok krstari svetskim plažama.

Jelena Janković

Nekada najbolja teniserka sveta poslednji meč je zbog brojnih povreda odigrala još na US openu 2017. Zvanično još nije objavila da se penzionisala, ali svojim ponašanjem u poslednje dve godine jasno stavlja do znanja da joj je turizam daleko preči od reketa.

19 miliona dolara zaradila Jelena samo od tenisa

Poslednji put javnost je za Jankovićevu čula početkom godine, kada je oglasila prodaju luksuzne vile u San Dijegu vredne 13,5 miliona dolara. Međutim, srpska teniserka svima na Instagramu redovno stavlja do znanja kako troši više od 19 miliona evra koje je zaradila samo od tenisa, ne računajući prihode od sponzora.

- Srećan vam ponedeljak. Želim vam lep dan i uspešnu nedelju. Kraljica džungle. Švrćkam se pomalo - poručuje Jankovićeva sa svojih putešestvija po svim meridijanima.

Srpska teniserka prodaje 13,5 miliona dolara vrednu vilu u kojoj drži skupocene automobile

A na slikama se smenjuju malo Kuba, malo hrvatsko primorje, malo Beverli Hils. Zatim trkom kući na obalu Pacifika, dok još uvek ima ključeve od vile. Ali ne voli Jelena samo da pešači bespućima i peskovitim plažama. Često se provoza i nekim od ljubimaca iz garaže, u kojoj flotu automobila predvodi lamborgini, koji je sebi poklonila za 34. rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading