Đoković savršena mašina: On i Nadal nivo iznad Federera

Autor:

Sport

16.06.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki osvajač Rolan Garosa Serđi Brugera veruje da Rafael Nadal može da prestigne Rodžera Federera po broju Gren slem titula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nadal je nedavno slavio 12. put na Garosu i time došao do broja od 18 najvećih titula, dve manje od Švajcarca i tri više od Novaka Đokovića.

- Oduvek sam mislio da će na kraju karijere Nadal imati više Slemova od Federera. Sada mi se čini da su Đoković i Nadal nivo iznad Federera, ali na Vimbldonu i US openu su uslovi brzi i Rodžer može da pobedi ako mu se situacija perfektno namesti - kaže Brugera i dodaje:

- Đoković je takođe savršena mašina, pre Rolan Garosa je osvojio tri uzastopne Slem titule i igrač je koji pravi vrlo malo grešaka. Veoma je komplikovano govoriti o njima trojici jer su oni polubogovi.


Selektor Dejvis kup tima Španije naglašava i ono po čemu se Nadal izdvaja.

- Nadal uspeva da se izbori sa svakim problemom koji ima, ali on je po mom mišljenju najbolji zato što od prvog do poslednjeg poena uspeva da bude na 95% svojih mogućnosti – to ne može niko drugi -zaključio je Brugera.

Vimbldon počinje 1. jula, a mečeve iz Londona gledajte na kanalima Sport kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading