Đoković sa najvećim ambicijama napada Vimbldon, a Kirjos? Novak prvi put progovorio o prozivkama Australijanca i pokazao mu gde mu je mesto!

Autor:

Sport

19.06.2019

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da na predstojećem Vimbldonu, gde brani trofej, ima najviše ambicije i da se nada da će ići do samog kraja. Najbolji reket sveta je odgovorio Niku Kirjosu na prozivke koje prevazilaze granice zdravog razuma.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Ðoković se za treći Gren slem u sezoni sprema u Beogradu, gde je trenirao sa Viktorom Troickim pred velikim brojem medijskih ekipa.

- Uvek imam najviše ciljeve, nije to tajna, pa ni sada nije drugacije. Na vrhu sam ATP liste, branilac sam titule i nadam se da ću dogurati do kraja. Jedno su očekivanja, drugo realnost da tako kažem, i trudicu se da se što bolje pripremim- rekao je Ðoković na terenu Teniske akademije Tipsarević na Zvezdari.

Ðoković, koji je odlučio da propusti turnire na travi pre Vimbldona, kaže da će imati dva egzibiciona meča u blizini Londona.


- Jako je bitno da se spremim za travu, specifična je i potrebno je vreme da se prilagodim- poručio je srpski as.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak Đoković je nakon treninga imao vremena i da razgovara sa medijima. Najviše pažnje je privukao njegov odgovor u vezi Nika Kirjosa koji konstantno proziva srp0skog asa.

- Uf, ta da vam kažem za Kirjosa? On u suštini nije loš momak, ne znam zašto izjavljuje sve te stvari. Da li želi da privuče pažnju, da li su to neki drugi motivi u pitanju. On želi da bude otvoren, transparentan, želi da bude takva osoba, to je deo njegovog karaktera. Ja poštujem njega, poštujem svakog. Ja nemam problem s tim, neka priča šta god želi. Da li pokazuje poštovanje u meri koji pokazuju drugi? Ne! Ali to je njegov način komunukacije - iskren je Novak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading