DENISE, DA LI SI POPUŠIO NOLETU?!

Autor:

Sport

26.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Kirjos (24) još jednom je potvrdio da je neopevana prostačina! Australijanac već danima bespoštedno i bolesno proziva Novaka Đokovića (32), ne birajući sredstva da ga uvredi, a sada je prevazišao sebe i sa nepoštovanja prešao na sramne i vulgarne psovke.

Bolesnik... Nik Kirjos

Kolateralna šteta bio je Kanađanin Denis Šapovalov (20), koji je na Instagram okačio zajedničku fotografiju sa prvim teniserom sveta, hvaleći se da su imali dobre razmene udaraca na jednom od treninga pred početak Vimbldona.

KONTRA NAVIJAČA

- Da li si mu popušio - upitao je umobolnik Kirjos Šapovalova u slengu u jednom od prvih komentara na fotografiju.

Denis i Novak su dostojanstveno ostali nemi na prozivku, ne želeći da se spuštaju na Nikov nivo, pogotovo jer su obojica znatno bolje plasirani na rang-listi od njega. Međutim, Noletovi navijači, ali i pravi ljubitelji tenisa, odmah su posavetovali Šapovalova da bi trebalo da obriše sramni komentar. Bilo je i onih koji su tražili da se Kirjos momentalno izvini, uz pitanje šta mu je Đoković skrivio, pa ga konstantno vređa. Pogotovo jer je Srbin pre nekoliko dana poručio iz Beograda da sve oprašta Niku, uz podsećanje da ga je on među prvima podržao kada je je bio još na početku karijere.

VEĆ PSOVAO KOLEGE

Kirjosu to nije prvi put da direktno i vulgarno vređa kolege. Na Rodžers kupu 2015. on je usred meča, kao sebi u bradu, poručio Stanu Vavrinki da mu je drugi Australijanac Tanasis Kokinakis "kresnuo devojku" (prim. aut. hrvatska teniserka Dona Vekić). Švajcarac je tada takođe ostao pribran na terenu, ali je osuo paljbu naknadno preko društvenih mreža. Kirjos je tada bio suspendovan na mesec dana, a morao je da plati i novčanu kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading