(FOTO) Novak poslao dirljivu poruku Markosu Bagdatisu

Autor:

Sport

25.06.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiparski teniser Markos Bagdatis objavio je da će nakon grend slema u Vimbldonu i zvanično okončati jednu od najzanimljivih teniskih karijera koja traje od 2003. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nakon 16 godina uspešne karijere Kipranin je odlučio da je vreme za penziju. Bagdatis će nakon Vimbldona okačiti "reket o klin". Za turnir u Londonu dobio je specijalnu pozivnicu kako bi se dostojanstveno oprostio.

- Želeo bih svima da kažem da će Vimbldon biti moj poslednji turnira u profesionalnoj karijeri. Izuzetno sam zahvalan svima u Ol Ingland klubu što su mi dali vajd kartu i time i priliku da kažem zbogom sportu koji volim toliko mnogo i koji je činio veliki deo mog života u proteklim godinama - rekao je Bagdatis i nastavio u dahu:

- Nije bilo lako doneti odluku. Bilo mi je teško, posebno fizički da se vratim na pozicije za koje sam verovao da mi po kvalitetu pripadaju - rekao je Markos.

Poruku za starog rivala i dobrog prijatelja imao je i Novak Đoković koji se oglasio na Instagramu:

Foto: instagram.com/djokernole/
Novakova poruka Markusu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading