Za sve ljubitelje tenisa: Udariće Srbin na Srbina u četvrtfinalu turnira u Antaliji!

Autor:

Sport

26.06.2019

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniseri Viktor Troicki i Miomir Kecmanović sastaće se u četvrtfinalu turnira u Antaliji. Troicki je iznenadio prvog nosioca Benou Pera iz Francuske 7:6 (7:4), 7:6 (7:5), dok je mladi Kecmanović bio bolji od još jednog Francuza Uga Umbera 6:4, 7:5.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miomir Kecmanović

U prvom setu je Kecmanović bio izuzetno siguran na svoj servis, propustio je brejk loptu u petom gemu, ali je u devetom napravio ključni brejk i osvojio set.

Činilo se da ćemo gledati reprizu u drugom setu, 19-godišnji Miomir napravio je brejk za 4:3, zatim spasao brejk loptu i poveo 5:3, ali se levoruki Francuz nije predavao i izjednačio je na 5:5. Nije se obeshrabrio Kecmanović, odmah je napravio novi brejk i došao do pobede za 87 minuta igre.

I drugi Srbin je odneo pobedu! Troicki je napravio brejk u prvom gemu u meču, ali je Per uspeo da nadoknadi zaostatak u osmom i da izjednači na 4:4, i to pošto je srpski teniser prethodno propustio priliku za dupli brejk.


Ušlo se nedugo zatim u taj brejk, Viktor je ključni mini brejk napravio na 4-4, da bi potom osvojio još dva poena na svoj servis. 
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Drugi set počeo je po brejkom na obe strane, a pri rezultatu 2:2 Troicki se izvukao od 0-40 osvojivši pet poena u nizu. Do kraja nije bilo brejk šansi, a u novom taj brejku Viktor je opet bio uspešniji, sve vreme je vodio i na kraju realizovao drugu meč loptu.


Duel dvojice srpskih tenisera, koji se do sada nisu igrali međusobno, na programu je ovog četvrtka od 13 sati.

Turnir u Antaliji igra se za nagradni fond od 445.690 evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading