Kecmanović posle lavovske borbe do prvog finala u karijeri!

Autor:

Sport

28.06.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miomir Kecmanović prvi put u karijeri se plasirao u finale nekog ATP turnira. Srpski teniser je u polufinalu Antalije posle preokreta savladao Australijanca Džordana Tompsona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kecmanović u finalu u Antaliji!

Tokom skoro tri sata borbe nije viđen nijedan brejk, Kecmanović je spasao sve tri, a Tompson svih šest prilika protivnika.

Nakon tesne borbe za svaki poen, Tompson koristi iskustvo u prvom setu i pretvara prvu set šansu u taj-brejku u 1-0.

Srbin preuzima kontrolu u drugom setu, ali ne koristi brejk šanse u šestom gemu. Usledio je novi taj-brejk, gde ovaj put Kecmanović vodi glavnu reč i poravnava na 1-1.

Nastavljena je žestoka bitka iz gema u gem, Tompson spasava tri brejk šanse u trećem, nakon čega ne koristi svoju brejk priliku u narednom, da bi Kecmanović propustio još jednu priliku na 5:5.

Međutim, to ga nije deprimiralo, naprotiv, sjajno je servirao u taj-brejku, as udarcem stiže do meč lopte, a tačku na sjajnu pobedu stavlja prelepim lobom.

U borbi za prvi ATP trofej u karijeri igraće protiv boljeg iz duela između 59. igrača sveta Pabla Karanjo-Buste i 75. Lorensa Sonega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading