Kraj za Lajovića: Srbin poražen od Hurkača na startu Vimbldona!

Autor:

Sport

01.07.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je od Huberta Hurkača sa 6:3, 4:6, 6:4, 6:4 u prvom kolu Vimbldona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraj za Lajovića u prvom kolu!

U prvom setu je Hubert Hurkač bio veoma dobar i ekspresno došao do prednosti od 2:0 posle brejka u drugom gemu. Uspeo je odmah da ga potvrdi na svom servisu i videlo se da ima dosta samopouzdanja, pa je u istom ritmu nastavio do kraja seta.

Drugi set je bio mnogo drugačiji od prvog. Iako je bio dosta napet i neizvestan, brejkove nismo viđali, ali to ne znači da brejk lopti nije bilo. Često je Lajović bio taj koji je morao da ih spašava i na njegovu sreću uspevao da održi minimalnu prednost.

Kada je poveo sa 5:4, znao je Lajović da ima šansu da dodatno ugrozi Huberta Hurkača. Uspeo je da napravi brejk i da sebi pripiše drugi set, pa je na semaforu pisalo 1:1.

Treći seti je bio napet do sedmog gema, kada je Hurkač uspeo da napravi brejk i da povede sa 4:3 i tu prednost kasnije da održi, pa je treći set upisao sebi i poveo sa 2:1.

Što se tiče četvrtog seta, Dušan Lajović i Hubert Hurčak vodili su žestoku bitku. U drugom gemu je Dušan Lajović propustio čak šest brejk lopti i ta propuštena prilika ga je skupo koštala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading