Federer: Situacija je loša, nisam pričao sa Novakom...

Autor:

Sport

03.07.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser, Rodžer Federer još uvek nije razgovarao sa predsednikom Saveta igrača Novakom Đokovićem oko aktuelne situacije na ATP turu, ali smatra da sa "političke" strane situacija nije sasvim dobra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer i Đoković

Savet je u petak održao višečasovni sastanak u Londonu, pred početak Vimbldona. U subotu je obelodanjeno da su Holanđanin Robin Hase, Britanac Džejmi Mari i Ukrajinac Sergej Stahovski rešili da napuste svoje pozicije. Isto je učinio i Dani Valverdu, kao predstavnik trenera.

- Znao sam da je Robin razmišljao o povlačenju još u Indijan Velsu. Pokušao sam da ga motivišem da ostane, da nastavi da radi jer sam mislio da može da doprinese svojim učešćem u radu Saveta. Nije me iznenadilo što je otišao, pogotovo ako oseća da nema uticaja. Situacija definitivno nije dobra. Mada ne bih rekao da je sve ostalo u lošem stanju jer imamo rekordne nagradne fondove, turniri su posećeni... Sve je tu dobro, samo se čini da sa političke strane ima problema- rekao je Rodžer.

Upitan je li imao priliku da razgovara sa Đokovićem, koji je predsednik Saveta, švajcarski teniser nije baš blagonaklono reagovao na to pitanje.

- Ja nisam razgovarao sa Novakom još, tako da ne znam šta da vam kažem. Imali su dugačak sastanak. Ne znam šta su pričali tokom tih sedam sati. Nisam raspoložen da pričam o politici- rekao je Švajcarac.

Federer se u utorak 17. put zaredom plasirao u drugo kolo Vimbldona, pobedom nad Lojdom Harisom 3:1 (3:6, 6:1, 6:2, 6:2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading