Kirjos ponovo bez dlake na jeziku - Opleo po sudiji, vređao, a potom i hvalio Nadala!

Autor:

Sport

04.07.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Kirjos je na konferenciji za medije rekao da je namerno gađao Rafaela Nadala u grudi na meču drugog kola Vimbldona.

RepublikaFoto: Tanjug
Nik Kirjos

Australijski teniser je u trećem setu, izgleda, namerno gađao u telo španskog igrača jer "ima veliki broj Gren slemova i može da primi jednu lopticu na grudi".

- Želeo sam da ga pogodim u grudi. Zašto bih mu se izvinio? Koliko Gren slemova ima? Može da primi lopticu na grudi - odgovorio je Kirjos novinaru.

Rafael Nadal se plasirao u treće kolo Vimbldona, pošto je posle velike borbe pobedio Nika Kirjosa – 6:3, 3:6, 7:6 (5), 7:6 (3).

 - Uvek sam spreman da izađem na teren i pružim navijačima šou. Bio je ovo sjajan meč. Uživao sam igrajući, mnogo je ljudi gledalo duel. Ali, potrudiću se sutra i pojaviće se nešto negativno o meni - kaže Kirjos.

Australijski teniser pohvalio je igru drugog tenisera sveta.

 - Znam šta mogu da uradim, a znam i da nisam veliki profesionalista. Mnogo stvari moram da ispravim da bih bio Gren slem šampion. Danas sam ostavio sve na terenu. Ne mogu da budem razočaran. On je veliki šampion i igrao je sjajno važne poene, zato spada među najveće - rekao je Australijanac.

Kirjos se potom i dotakao sudije Dumusue, s kojim je imao žustre rasprave.

- Sudija je bio užasan. Zašto bih ja čekao Rafu da se namesti kada ja serviram? -  upitao je Kirjos, koji za ovo ima pravo jer je Nadal koristio previše vremena između poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading