Vilander upozorava : Đoković bi mogao da ima velikih problema!

Autor:

Sport

05.07.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni švedski teniser Mats Vilander smatra da će se Novak Đoković suočiti sa najvećim izazovom ove godine u Londonu kada mu u trećem kolu Vimbldona na crtu strane Hubert Hurkač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković protiv Hurkača u trećem kolu Vimbldona

Đoković, koji je aktuelni šampion trećeg Gren slema u sezoni, u prva dva kola je maksimalnim rezultatom savladao Filipa Kolšrajbera i Denisa Kudlu. U petak će snage odmeriti sa 22-godišnjim Poljakom, kojeg je dobio u prvom kolu Rolan Garosa sa 3:0.

- Hurkač je potpuno drugačiji tip igrača u odnosu na one sa kojima se Novak do sada susretao na turniru. Hubert ima odličan servis, forhend, uz to je vrlo mlad. Iako nisam siguran da li će moći da parira Novaku u dužim razmenama, smatram da je jedan od onih tenisera koji nam prolazi ispod radara. O njemu se ne govori kao o budećem Top 10 igraču, ali smatram da ima potencijala i da Novaku neće biti lako- rekao je Vilander.

- Hurkač je već pobeđivao starije i iskusnije igrače koji znaju kako da igraju na travi. Novak je naravno iznad njih, ali Hubert neće imati šta da izgubi. Igrali su u prvom kolu Rolan Garosa i videli smo kako se to završilo. Ipak, biće ovo test koji je Novaku potreban pred nastavak turnira- rekao je Vilander.

Ove godine u Londonu poljski teniser savladao je Dušana Lajovića i Leonarda Majera.

Meč između Đokovića i Hurkača na programu je oko 15.30.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading