Kao da mu je Kirjos brat: Italijan bi na Engleze bombama, a ni na konferenciji nije bio prijatniji - Bavite li se vi sportom?

Autor:

Sport

06.07.2019

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Fabio Fonjini nije bio mnogo pričljiv posle eliminacije u trećem kolu Vimbldona, ali je rekao da se izvinjava ako je nekoga uvredio komentar koji je izneo nezadovoljan što je njegov meč smešten na Teren 14.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fabio Fonjini

Bolji od Fonjinija bio je Tenis Sendgren, koji je slavio sa 6:3, 7:6, 6:3. Taj meč je obeležio detalj iz trećeg seta, kada je Italijan u jednom trenutku, između ostalog, rekao: "Prokleti Englezi, dabogda im pala bomba".

Kada je upitan da li nije bio zadovoljan što je igrao na Terenu 14, Fonjini je rekao da je takav raspored i da nema šta drugo da kaže. Međutim, kada je od njega zatraženo da prokomentariše komentar o bombi, Italijan je pomalo krenuo u napad.

- Teren nije bio baš dobar. Da li se vi bavite sportom? Veći deo vremena kada ste na terenu frustrirani ste. Sigurno nisam bio zadovoljan svojim izdanjem pošto sam znao da mi pobeda mnogo donosi, mislio sam da imam šansu da trijumfujem. Nešto se desilo na terenu, ako mi je žao zbog nečega, moram da se izvinim. Sada moram da se fokusiram na drugi deo sezone- naglasio je Fonjini, koji je potom dodao i da se izvinjava ako je nekoga uzvredio.

Fonjini trenutno odrađuje dvogodišnju uslovnu kaznu zbog svog ponašanja, a u slučaju nekog velikog prekršaja sledi mu suspenzija. Za sada nema nagoveštaja kako će Međunarodna teniska federacija reagovati povodom toga šta se desilo na Terenu 14.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading