Novak u Marbelji uživa i sprema se za Montreal

Autor:

Sport

19.07.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković posle osvajanja šampionske titule na Vimbldonu uputio se sa porodicom na zasluženi odmor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Naime, prvi reket sveta je odlučio da snagu povrati na jednoj toploj destinaciji - Španiji. Novak je zajedno sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i Tarom pravo iz Londona otišao za Marbelju. Tamo živi njegov mlađi brat Marko, ali i nekadašnji duhovni guru Pepe Imaz, sa kojim je saradnju završio bezuspešno nakon ozbiljne povrede lakta i serije loših rezultata. Upravo su u španskom letovalištu svi Ðokovići proslavili rođendan najmlađem članu Ðorđu, koji je napunio 24 godine.

Podsetimo, naredni turnir na kome je Novak prijavljen je Rodžers kup (od 3. avgusta do 11. avgusta), što je objavljeno na njegovom sajtu. Iako je raspored turnira podložan promenama, Novak će nastupiti u Montrealu, gde ima šansu da osvoji nove poene. Naime, on je prošle godine ispao u osmini finala od Stefanosa Cicipasa, pa sada može da zaradi čak 910 ATP bodova u slučaju da osvoji titulu, čime bi se dodatno učvrstio na čelu teniskog karavana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading