Nina Stojanović u finalu Jurmale!

Autor:

Sport

27.07.2019

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka, Nina Stojanović uspela ja da se plasira u četvrto WTA finale u dublu. Mlada, 22-godišnja Beograđanka je u paru sa Kanađankom Šeron Fihman nakon velike borbe koja je rešena tek u super taj-brejku dobila priliku da se u Letoniji, tačnije Jurmali (šljaka, nagradni fond 250.000 dolara) prvi put u karijeri domogne WTA titule.

RepublikaFoto: Starsport
Nina Stojanović

Snažan otpor su im pružile Norvežanka Urlike Elkeri i Francuskinja Elizan Lehemija, ali nisu mogle do potpunog preokreta - 6:3, 3:6 i 10:3.

Protivnice u finalu Stojanovićki i Fihman biće pobednice susreta između prvih nositeljki, letonsko-kazahstanske kombinacije koju čine šampionka Rolan Garosa u singlu od pre dve godine, Jelena Ostapenko i Galina Voskobojeva i povremena partnerka Nine Stojanović, Slovenke Dalije Jakupović koja je uparena sa Irinom Barom iz Rumunije.

Naša Fed kup reprezentativka je ostavila u Jurmali dobar utisak i u singlu gde se probila do četvrtfinala. Tri ranija WTA finala, koja je igrala 2017. sa različitim partnerkama nije uspela da završi sa pobedničkim peharom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading