"Đoković i Federer su čudaci!"

Autor:

Sport

29.07.2019

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki teniser Tejlor Fric govorio je o svom idolu Huanu Martinu del Potru, kao i tome kako je bilo igrati protiv velikana "belog" sporta, Novaka Đokovića i Rodžera Federera, što je objasnio na pomalo "čudan" način.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tejlor Fric

21-godišnji Amerikanac je istakao da se kao mali najviše ugledao na Huana Martina del Potra.

- Oduvek sam se ugledao na Del Potra kada sam bio mali zbog njegovog neustrašivog stila igre. Imao je jak servis i forhend, a ja sam tako hteo da igram. Više sam se ugledao na njega zbog stila igre, a i zato što je super lik, na terenu i van njega- rekao je Fric.

On je bio upitan kako je to igrati protiv velikana kao što su Rodžer Federer i Novak Đoković.

- Ja njih posmatram na "zdrav" način. Analiziram stvari koje bih želeo da poboljšam. Ne volim da gledam u prošlost i razmišljam o greškama. Čudno je bilo gledati ove momke kao klinac, a onda izaći na teren i igrati protiv njih. To su izuzetna iskustva- konstatovao je vicešampion nedavno okončanog turnira u Atlanti.

Fric se sa Rodžerom i Novakom sastao po dvaput i nijednom nije uspeo da izađe kao pobednik, dok još čeka prvi megdan sa Nadalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading