(VIDEO) "BEJBI SERENA" JE HIT: Počela je sezonu kao 975. teniserka sveta, a onda je za dve nedelje osvojila 3,7 miliona dolara!

Autor:

Sport

10.09.2017

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka teniserka Sloan Stivens je trijumfom na poslednjem Gren slem turniru sezone US openu osvojila 3,7 miliona dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stivens slavi istorijsku pobedu

Stivens je u finalu pobedila najbolju prijateljicu Medison Kiz 6:3, 6:0.

Stivens, čiji je nadimak "Bejbi Serena" je sezonu počela kao 975. teniserka sveta. Ona je pre osam meseci bila u bolnici zbog povrede stopala. Vratila se teren, a pre samo pet nedelja je bila 934. na svetu.


Amerikanka je napredovala, a onda  je stigla do finala turnira u Njujorku gde je osvojila prvu Gren slem titulu u karijeri. Stivens je turnir počela kao 83. teniserka sveta, a od ponedeljka će biti 17. na WTA listi.

- Još mi se nije sve sleglo kako treba. Ali čim se malo odmorim, opustim i razmislim o svemu, shvatiću da sam ja osvajačica US opena - rekla je 24-godišnja Stivens.

Još uvijek mi se nije sve sleglo kako treba. Ali čim malo legnem, čim se opustim i razmislim o tome shvatit ću da sam ja uistinu osvajačica US Opena - rekla je 24-godišnja Stephens, koja je posle meča tešila svoju najbolju prijateljicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading