Nikada mu neće oprostiti surovu dominaciju: "Novak će oboriti sve rekorde, ali neće biti najbolji u istoriji tenisa!"

Autor:

Sport

02.08.2019

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac Gvido Pelja smatra da će Novak Đoković do kraja karijere biti najuspešniji teniser u istoriji. Međutim, to ne znači da će biti G.O.A.T, odnosno najbolji teniser svih vremena, pošto o tome odlučuju navijači koji mu nisu naklonjeni kao Federeru i Nadalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta

- Mislim da će Novak oboriti sve rekorde i da će biti najuspešniji teniser ikada. Ali, to ne znači da će ga smatrati najboljim svih vremena, to će odlučiti navijači- rekao je Pelja.

Za argentinskog tenisera Rafael Nadal i Rodžer Federer su kao Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.

- Postoje ljudi koji ne vole igru Nadala, ali to nije slučaj s Federerom, pošto ne poznajem nikoga ko će to reći: "Užasno je gledati Federera", kaže Pelja i dodaje:

- Federer je kao Mesi u fudbalu, a Nadal je Ronaldo. Više se poistovećujem s Nadalom, ali lično više volim Federera, jer to što on može da uradi, ne može niko. Federer je tehnički savršen- rekao je Pelja.

Pelja je pričao i o nadolazećim zvezdama.

- Mislim da će Aleksandar Zverev biti u jednom trenutku prvi igrač. Alijasim je veoma mlad, može da pobedi Đokovića i Nadala, ali ima još vremena za njega- rekao je Argentinac.

Argentinac je trenutno 24. teniser sveta i iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading