Zverev spreman da preuzme vrh od "velike trojke"

Autor:

Sport

07.08.2019

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Zverev, talentovani nemački teniser, kaže da spada u grupu momaka koji su sposobni da preuzmu prvo mesto kada se penzioniše "velika trojka".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Zverev i Novak Đoković

Do tada to će biti veoma teška, pošto Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer i dalje igraju najbolji tenis na svetu.

- Mislim da pripadam toj grupi igrača koji bi mogli da preuzmu status najboljeg na svetu. Tu su još Stefanos Cicipas, Denis Šapovalov i Feliks Ože-Alijasim. Bićemo zreli da osvojimo titulu. Biće na mlađim igračima da preuzmu njihova mesta - kaže Zverev.

Nemac, koji ima 22 godine, iza sebe nema najbolju sezonu iako je sedmi teniser sveta.

- Nik Kirjos je nepredvidiv teniser. Mislim da je jedan od najtalentovanijih na Turu. Teško je igrati protiv njega kada igra najbolji tenis - ističe Zverev.

Zverev je ove sezone osvojio turnir u Ženevi, a na nedavno završenom turniru u Hamburgu zaustavljen je u polufinalu od Nikoloza Basilašvilija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading