Novakov GOSPODSKI odgovor na Kirjosovo sramno ponašanje!

Autor:

Sport

16.08.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Kirjos kažnjen ja 113.000 dolaza zbog ponašanja u Sinsinatiju, a novinari su hteli da čuju komentar Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

- Verujem da je to kazna u dogovoru između ATP i turnira i da je doneta u odnosu na ozbiljnost takvog ponašanja igrača. Zaista je teško suditi i reći šta je ispravno, a šta pogrešno, da li je Nik trebalo da bude više kažnjen ili manje... - rekao je Đoković.

Nole se osvrnuo i na svoj meč...

- Rezultat ne pokazuje koliko je na terenu bio težak meč. Bila je prava borba. Servirao sam dosta dobro, verovatno je to bila najbolja stvar za mene u tom meču sa preko 70 odsto prvog servisa. To me je izvuklo iz problema u drugom setu kod brejk lopti za Bustu - nastavio je srpski teniser.

Ðoković je pohvalno govorio o igri Karenja Buste.

- Bio je veoma solidan. Igrao sam protiv njega nekoliko puta, znam koliki kvalitet poseduje i koliko je agresivan. Čim prebacim "mekše" lopticu usledio bi jak bekhend ili forhend - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading