Nole odrao Ivaniševića!

Autor: Todor Petković

Sport

17.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković (32) odlučio da pred Vimbldon na sedam dana angažuje kao trenera Gorana Ivaniševića, mnogi su ostali u šoku. Na stranu što je Hrvat svojevremeno pričao kako bi voleo da puca na Srbe, komentari su većinom bili tipa: "Koji će mu on? Sa Marjanom Vajdom je sve osvojio, mnogo više nego Goran u celoj karijeri"!

RepublikaFoto: instagran.com/djokernole
Novak dominira i u bilijaru

Međutim, odgovor je stigao rano jutros iz Sinsinatija. Srbin je prvo demolirao Španca Pabla Karenja Bustu sa 6:3, 6:4 za samo 91 minut igre i plasirao se u četvrtfinale mastersa, a onda je isprašio i Ivaniševića. Hrvat Noletu očigledno služi za zabavu, pa ga je ubedljivo razbio u bilijaru. Nakon što je poslednju kuglu zakucao svom silinom u rupu, uzviknuo je: "Tako je, bre"!

Nekadašnji hrvatski as, koji se šalio da je "Noletu poklonio pobedu" (što je izazvalo smeh našeg tenisera), ostao je u neverici kada je Ðoković trijumfovao, pa burno slavio pobedu.

"Luđak, on je luđak!", smejao se Ivanišević tolikim emocijama "pored terena".

Inače, pre nego što je počeo meč sa Špancem, Nole je u svojoj blizini ugledao dečaka koji je pobedio rak. Ustupio mu je mesto na svojoj klupi.

- Ovaj hrabri dečak je pobedio neuroblastom rak... A dijagonstifikovan mu je kada je bio desetodnevna beba! Preživeo je i sada sa pravom nosi majicu na kojoj piše "Šampion!". Ovaj klinac je apsolutni šampion! - napisao je Ðoković ispod video-snimka na Instagramu.

RepublikaFoto: instagram.com/adrianalima

Srce za Limu!

Adrijana Lima, bivša supruga košarkaša Marka Jarića, pohvalila se neki dan na Instagramu kako je imala priliku da uživo gleda trening Novaka Đokovića u Marbelji. Mnogi svetski mediji, a i naši, spekulisali su da možda i postoje neke simpatije između njih dvoje. Kako će javnost sada reagovati, tek će da se vidi, jer je Nole uzvratio još "agresivnije". Na fotografiju Adrijane sa ćerkicama ostavio je srce kao komentar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading