Da li će neko uspeti da ga demantuje? Mekinro je siguran ko osvaja US Open!

Autor:

Sport

24.08.2019

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni američki teniser Džon Mekinro je rekao je da ne veruje da će bilo ko osim Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića uspeti da stigne do trona US opena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džon Mekinro

"Velika trojka" je trijumfovala na poslednjih 11 Gren slemova, a Đoković je bio najbolji na četiri od prethodnih pet, a upravo on brani titulu u Njujorku. Iako srpskog tenisera čeka izuzetno težak žreb, mnogi ga smatraju za glavnog favorita pred početak poslednjeg Gren slema sezone.

Mekinro pred početak takmičenja u Njujorku kaže da je za rivale najbolje trojice tenisera današnjice trenutno nemoguć zadatak da ih pobede na tri dobijena seta.

- Morali biste potencijalno da pobedite barem dvojicu, u nekim slučajevima i trojicu. Čini se da je to gotovo nemoguće uraditi. Možda se nešto desi uz malo sreće, ako se otvori žreb. Oni su ljudi, u nekom trenutku će početi da gube više- rekao je Mekinro.


Đokovića na startu US Opena čeka susret sa Robertom Karbaljesom Baenom, a u projektovanom žrebom mogao bi da se sastane sa Federerom u polufinalu, a u četvrtoj rundi sa Stanom Vavrinkom ili Kevinom Andersonom. Pretnja po srpskog tenisera bi mogao da bude peti nosilac Danil Medvedev, koji ga potencijalno čeka u četvrtfinalu. Rus nikada nije prošao treću rundu u Njujorku, ali poslednjih nedelja igra odlično, što potvrđuje i titula na Mastersu u Sinsinatiju.

US Open počinje u ponedeljak i traje do 15. septembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading