Novakov prvi rival uplašen: Igram protiv najboljeg na svetu!

Autor:

Sport

26.08.2019

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Roberto Karbaljes Baena večeras u 19.30 po srednjeevropskom vremenu odmeriće snage sa prvim reketom sveta Novakom Đokovićem u prvom kolu US Opena, 77. teniser na ATP listi, pred meč ne krije nervozu, te ističe da sada izlazi na megdan najboljem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Karbaljes Baena

- Za mene će ti biti veliki izazov. Srećan sam jer ću prvi put igrati na centralnom terenu i to protiv prvog tenisera sveta. Pokušaću da dam svoj maksimum i uživam koliko mogu. Fokusiraću se na svoju igru i probati da pobedim - rekao je Baena.

Roberto do sada nikada nije uspeo da pobedi igrača iz Top 10, on ima 26 godina, i klasičan je pripadnik španske škole tenisa, koji je najbolje rezultate ostvario na šljaci.

Za sada ima samo jedan pehar na svojim trofejnim policama, radi se o turniru u Kitu iz serije 250, gde je trijumfovao 2018. godine.

Njegov najbolji plasman za sada je 72. mesto, a teniski uzor mu je David Ferer, pored toga veliki je fan Real Madrida, a u svoje heroje ubraja i legendarnog golmana tog tima Ikera Kasiljasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading