Mekinro udario na Noleta zbog povrede: Đoković je OZBILJAN GLUMAC!

Autor:

Sport

30.08.2019

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada čuveni američki teniser Džon Mekinro ozbiljno je udario na našeg Novaka Đokovića zbog Noletovog razmišljanja da preda meč drugog kola US opena zbog problema sa ramenom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Dva puta je Nole tražio medicinski tajm-aut posle kojeg su usledile masaže. Na kraju je uspeo da pobedi bol, a nakon meča nije bio raspoložen da govori o detaljima povrede.

- Ovo je nešto sa čime se već neko vreme nosim. Nije lako kada stalno osećate bol, ali morate da nađete način da se sa tim borite, da skratite poene i da iskoristite svaku šansu do koje dođete ako do nje dođete. Nije prvi put da se suočavam sa ovakvim problemima - rekao je Đoković.

Nakon meča, legendarni američki teniser Džon Mekinro prokomentarisao je Đokovićevu povredu. On smatra da se radi o običnoj glumi, a našalio se kako se Nole verovatno povredio na odmoru u Hrvatskoj nakon osvojenog Vimbldona.

- Moguće da je pao s broda tokom odmora u Hrvatskoj. Očito je da povreda uopšte nije uticala na njega. Ako jeste, onda je neverovatan glumac. Bolji glumac i od Roberta De Nira na svom vrhuncu - rekao je Amerikanac, navodno u šali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading