(VIDEO) Sve je promenio jedan MEČ: Rat "bezobrazne" njujorške publike i Noleta je počeo pre 11 godina!

Autor:

Sport

04.09.2019

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolje rangirani svetski teniser Novak Đoković na ovogodišnjem US Openu, morao je da preda meč Stenu Vavrinki u osmini finala pri rezultatu 2:0 u setovima i 2:1 u trećem setu za Švajcarca, to nije baš najbolje leglo bezobraznim njujorčanima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

U tom momentu njujorška publika još jednom je pokazala koliko je nepoštena prema trostrukom osvajaču Otvorenog prvenstva Amerike. Oni su ga izviždali kada je odlučio da preda meč zbog povrede ramena.

Ovo nije bio prvi put da se Nole susreće sa nekulturnim Amerikancima, ovo nepoštovanje traje preko 10 godina, jednostavno publika na US Openu nikako ne može da mu oprosti jednu pobedu.

Rat je počeo davne 2008. godine, posle Đokovićevog trijumfa nad miljenikom publike i domaćim teniserom Endijem Rodikom u četvrtfinalu poslednjeg grend slema u sezoni (6:2, 6:3, 3:6, 7:6). Posle meča prilikom davanja izjave, Nole se prvi put součio sa zvižducima na stadionu "Artur Eš".

Nepristojni Amerikanci od tada konstantno navijaju protiv srpskog tenisera, a njihov bezobrazluk iz meča u meč pomera granice, što su dokazali na meču protiv Vavrinke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading