Ovako je Pike naterao Novaka da igra Dejvis kup!

Autor:

Sport

13.09.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đerar Pike, jedan od vlasnika i članova "Kosmos grupe", koja je sponzor Dejvis kupa, otkrio je kako je ubedio Novaka Đokovića da igra u Madridu u novembru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak je dugo vagao odluku da li će se takmičiti na finalnom turniru koji će se premijerno, po novom formatu održati od 18. do 24. novembra.

Fudbaler Barselone kaže da je imao niz razgovora sa prvim teniserom sveta i da je to na kraju dalo pozitivan rezultat.

- Imao sam priliku često da razgovaram sa Novakom. Rekao sam mu da je on profesionalac, prvi na ATP listi, ali da istovremeno predstavlja i srpsku tenisku federaciju, koja je deo ITF. Poznato je da ITF ulaže u talente i u budućnost sporta. Rekao sam mu, mislim da ima smisla da se takmičiš i u Dejvis kupu i na ATP kupu i da bi to bila lepa poruka koja pokazuje da ATP i ITF sarađuju - kaže Pike.

Iskusni fudbaler kaže da je Novak sve odlično razumeo.

- Mislim da je dobro razumeo moju poruku. Rekao mi je da želi da učestvuje u Dejvis kupu, što je svakako sjajna vest za sve nas - rekao je Pike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading