Nadal je plakao samo zbog jednog poraza, evo i kog!

Autor:

Sport

19.09.2019

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, Toni, otkrio je jedini poraz posle kojeg je Rafa zaplakao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Rafael Nadal i Rodžer Federer su odigrali jedno fantastično finale Vimbldona 2007. godine i Federer je tada slavio u pet setova - 7:6, 4:6, 7:6, 2:6, 6:2.

Taj poraz je bio prilično bolan za mladog Španca, a to je potvrdio i njegov stric i nekadašnji trener, Toni Nadal.

- Jedini put kada je Rafa plakao posle poraza u svlačionici bilo je 2007. godine. Bilo je to posle finala Vimbldona kada ga je pobedio Rodžer Federer - rekao je Toni Nadal.

Pored ovog poraza, Toni je izdvojio još dva izuzetno bolna izgubljena meča. Prvi je bio u finalu Australian Opena 2012. godine, kada je srpski teniser Novak Đoković slavio posle jednog maratonskog meča, koji je trajao oko 6 sati.

- Dva poraza će Rafa zauvek pamtiti jer ih je teško prebrodio. Prvi je protiv Novaka Đokovića u finalu Australijan Opena 2012. godine , a drugi je od Robina Soderlinga 2009. na Rolan Garosu - poručio je Toni Nadal.

Soderling je neočekivano zaustavio Rafu Nadala u četvrtom kolu Rolan Garosa (6:2, 6:7, 6:4, 7:6) i kasnije stigao do finala, koje je izgubio od Rodžera Federera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading