Ivanišević: Novak će osvojiti više od 20 GS, Kirijos treba da je u Top 5

Autor:

Sport

25.09.2019

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević ponovo radi sa Novakom Đokovićem, a pred turnire u Tokiju i Šangaju istakao je da smatra da će srpski teniser prestići Rodžera Federera po broju osvojenih Gren Slemova.

Oduševljen je Novakom

- Rafa će definitivno osvojiti još nekoliko titula na Rolan Garosu, ići će preko 20 sigurno. I Novak će osvojiti preko 20, a Rodžera ne smete potceniti – još će misliti o Vimbldonu, ljudi su tada već govorili da ima 21. To boli, ali Rodžer se sigurno nada još jednoj najvećoj tituli - rekao je Ivanišević,

On “Velike trojke” tenisa Ivanišević je siguran ko je najbolji i najkompletniji teniser.

- Hajde da kažem to ovako – da igraju deset mečeva, rekao bih da bi u barem osam Novak pobedio. On je najkompletniji među njima – rekao je Hrvat.

On je oduševljen Novakovim radnim navikama i njegovim pristupom svakom treningu i svakoj utakmici.

 - Iznenadilo me je koliko je Novak mentalno jak i koliko je ozbiljan tokom treninga svakog dana. To je neverovatno. Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa njim, čini moj posao trenera veoma lakim.

Što se tiče Nika Kirijosa, Ivanišević i za njega ima savet.

- On dosta komentariše Novaka, ali samo on zna razlog toga. Trebalo bi da se brine o sebi jer bi trebalo da bude u Top 5, da osvoji neki Gren slem trofej. Nikada neće osvojiti najveću titulu sa trenutnim ponašanjem i stavom. Kada bi te stvari promenio, to bi bilo odlično za njega, ali i za tenis - zaključio je Novakov trener.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading