Federeru prekipelo: Neću da vam kažem...

Autor:

Sport

27.09.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer kaže da ne zna kada će završiti karijeru iako se o tome sve češće raspravlja. Federer je u avgustu napunio 38 godina, pa je pitanje o penziji postalo nezaobilazno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

- Pre deset godina mi je bilo prilično čudno kada su me pitali o penziji. Sećam se da su me pitali kada ću se penzionisati posle osvajanja Rolan Garosa, a tada sam imao 28 godina. Tada sam mislio da ću igrati do 33. godine- priznao je Federer.

- U jednoj fazi moje karijere stalno su me to pitali, bilo je zamorno, ali sam im odgovarao. Sada nema intervjua u kojem se to ne spomene. Kao da ću im reći... Šalim se. I dalje ne znam kada ću okončati karijeru- rekao je Švajcarac.

Za Švajcarca zvuči nezamislivo da se potpuno oprosti od tenisa.

- Neću sasvim napustiti sve. Volim tenis. Siguran sam da mi na početku neće biti lako jer neću imati nikakvu kontrolu nad onim što se dešava na terenu. Pogotovo na velikim mečevima- zaključio je Švajcarac.

Federer je u karijeri osvojio 102 titule, od kojih je 20 sa Gren slemova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading