(VIDEO) Sudija pedofil muvao skupljačicu loptica!

Autor:

Sport

02.10.2019

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniski sudija Đanluka Moskarela suspendovan je od strane Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Moskarela na Vimbldonu ove godine

Moskarela je napravio niz ekscesa na čelendžeru u Firenci prethodne nedelje.

On je tokom meča između Enrika Dela Valea i Pedra Souse bodrio portugalskog igrača dok je Italijan bio u toaletu, u pauzi između setova.

Ohrabrivao ga je, govorio da bi trebalo što pre da završi meč i da mu je vruće, ali to nije najgore što je učinio tokom tog meča, a ni glavni razlog suspenzije i potencijalnog otpuštanja.

Moskarela je otpužen da se na neprimeran način obratio devojci zaduženoj za skupljanje lopti.

- Jesi li dobro? Meni je vruće. Je l' tebi vruće? Fizički ili emotivno? Fantastična si. Veoma seksi - navodno je rekao Moskarela tinejdžerki.

Devojka u pitanju ne samo da je tinejdžerka već, kako tvrdi pojedini svetski mediji, ima 13 godina.

- Svesni smo incidenata u kojima je bio uključen sudija Đanluka Moskarela tokom meča između Pedra Souse i Enrika Dela Valea na ATP čelendžeru u Firenci prethodne nedelje. Moskarela je odmah (posle tog meča) razrešen dužnosti vezanih za taj turnir i brzopotezno je započeta istraga. On je, u međuvremenu, suspendovan sve dok se istraga ne završi - navodi se u saopštenju ATP.

Moskarela je teniski sudija počeo 2010. godine, jedno vreme je važio za jednog od najboljih u svom poslu, a vlasnik je i "Zlatnog bedža", najvećeg mogućeg priznanja za teniske arbitre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading