Đoković blistao posle pobede: Jedan od najboljih mečeva koje sam odigrao!

Autor:

Sport

04.10.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je vidno zadovoljan nakon ubedljive pobede nad Lukom Pujom u četvrtfinalu ATP turnria u Tokiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srbin je savladao 24. tenisera sveta sa 6:1, 6:2, a do polufinala je došao za svega 50 minuta. 

- Bio je ovo jedan od najboljih mečeva koje sam odigrao ove godine. Sigurno najbolji ove sedmice i došao je u pravo vreme. Luka je bio dobar u prethodnim mečevima na turniru. Gledao sam ga pre nekoliko dana protiv Nišioke, bio je odličan - rekao je Novak.

- Nisam mu dao vremena da se namešta za udarce. Servirao sam dobro, imao sam dosta as udaraca, riternirao sam duboko i jednostavno koristio savku šansu. Bila je ovo partija bez greške.

U polufinalu će Đoković igrati sa pobednikom duela Hjeon Čung - David Gofa. Portiv mlađanog Korejca odigrao je dva meča na Australijan openu - pobedio je 2016, a izgubio dve sezone kasnije. Protiv Gofana je slavio u šest od sedam odigranih mečeva.

- Čung se mučio sa povredama i polako popravlja svoju poziciju. On je odličan momak i igra dobro. Brz je, dobro se kreće. S druge strane, Gofan je u formi igrao je i finale Sinsinatije. Ko god da bude, radujem se izazovu.

U drugom polufinalu sastaju se Reli Opelka i Džon Milman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading