Kraj za Kecmanovića u Šangaju!

Autor:

Sport

07.10.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je na startu Mastersa u Šangaju, pošto je bolji od njega bio Mihail Kukuškin sa 7:6 (7-4), 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miomir Kecmanović

Bolji je bio Kukuškin u prvom setu – propustio je šest brejk lopti, uključujući i tri vezane brejk i set lopte pri vođstvu 5:4. Sva tri poena bila su aktivna, i na drugi servis Kecmanovića, ali se srpski teniser izvukao.

Sa druge strane, Miomir je imao samo jednu šansu u ranoj fazi seta, ali je rival tada dobro odservirao. Ipak, u taj brejku je Kukuškin manje grešio i zasluženo došao do vođstva.

Kecmanović je dozvolio brejk već na startu drugog seta, delovalo je da mu nedostaje energije i u narednim gemovima je suparnik lako čuvao stečenu prednost.

Pri rezultatu 4:3 Kecmanović je stigao do djusa, odigrao dobar poen, ali se Kukuškin odlično branio i na kraju lobom završio poen. To se ispostavilo ključnim, Kukuškin u poslednjem gemu na svoj servis nije izgubio ni poen.

To je drugi uzastopni poraz u prvom kolu Kecmanovića, prošle nedelje je ispao od Šapovalova, a sledeće igra u Moskvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading