"Novak je veoma jak, ali Rafa ima šanse da ga prestigne"

Autor:

Sport

13.10.2019

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, smatra da šampion Rolan Garosa i US Opena ima velike šanse da godinu završi kao najbolji teniser sveta.

Toni i Rafael Nadal

Nadal će se, spletom okolnosti, na čelo ATP liste vratiti 4. novembra, kada se oduzimaju bodovi sa prošlogodišnjeg Mastersa u Parizu.

Tada će se Španac naći i zvanično ispred Novaka Đokovića koji je prošle sezone u "Bersiju" stigao do finala.

Toni Nadal je proteklih dana bio na promociji turnira na Majorci za narednu sezonu i tom prilikom je rekao da je španski teniser sve bolje i da će uskoro igrati.

- Pomalo ga je taj zglob boleo prošle nedelje, ali imam utisak da je iz dana u dan sve bolje - rekao je Toni.

Veliki su izgledi da Rafa po peti put završi godinu kao najbolji na svetu.

- Novak je veoma jak i sada pošto je odigrao dva turnira, Rafa je imao znatno manje izglede. Ipak, mislim da mu se sada ostvara šansa da bude prvi na kraju, sve će zavisiti od toga kako će igrati u Parizu i Londonu - zaključio je Toni Nadal.

U međuvremenu, Rafa se priprema za svadbu koja je zakazana za 19. oktobar.

Svadbena ceremonija će se održati na Nadalovoj rodnoj Majorci, a među zvanicama su i imena poput Kristijana Ronalda i Enrikea Iglesijasa.

Rafa i njegova dugogodišnja devojka Siska Pereljo učinili su sve da zaštite svoju privatnost, tako da gostima neće biti dozvoljeno da sa sobom imaju mobilne telefone tokom slavlja.

Nadala posle slavlja 24. oktobra očekuje egzibicija sa Novakom Đokovićem u "Baris Areni" u Nur Sultanu. Hala u glavnom gradu Kazahstana može da primi 11.000 gledalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading