Kecmanović dobio rivala u osmini finala!

Autor:

Sport

15.10.2019

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović dobio je rivala u osmini finala. Njegov rival za četvrtfinale biće Žeremi Šardi, koji je lako u dva seta dobio Nikolasa Jarija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miomir Kecmanović

Šardiju je trebalo samo 70 minuta da dobije Čileanca, koga je savladao 6:4, 6:2. Drugi francuski igrač Pjer Ig Erber nije imao sreće da prođe dalje. Od njega je bio bolji Filip Kolšrajber, takođe u dva seta 6:3, 7:6. Naredni protivnik Nemca biće drugi nosilac Karen Hačanov.

Andrej Rubljov slavio je u tri seta protiv Kazahstanca Bublika 6:1, 3:6, 6:4 i u narednoj rundi igraće protiv pobednika duela Gerasimov - Fabijano. U tri seta svoj meč završio je Španac Roberto Karbaljes Baena, koji je bio bolji od Berankisa 6:2, 4:6, 6:3. Naredni rival biće mu Andrea Sepi.

Prolaz u osminu finala obezbedio je i Mihail Kukuškin, koji je u dva seta 6:4, 6:3 bio bolji od domaćeg tenisera Jevgenija Donskoja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading