(VIDEO) Tipsarević nije mogao da sakrije emocije: Nedostajaće mi leptirići u stomaku, da sam mogao da biram...

Autor:

Sport

19.10.2019

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janko Tipsarević kaže da će se zauvek sećati svog poslednjeg ATP meča, a svi ćemo se sećati njegovih lavovskih partija! Tipsarević je ponovo priredio teniski "šou" u četvrtfinalu turnira u Stokholmu gde je izgubio je Juićija Sugite posle devet spašenih meč lopti i tri sata i devet minuta igre. Posle meča je bilo izuzetno emotivno dok se srpski as opraštao od terena i publike.

Tipsarević se oprostio od ATP turnira

- Da sam mogao da biram način na koji bih završio karijeru, to bi bilo ovako, da ostavim sve od sebe na terenu. Sećaću se ovog trenutka celoga života- rekao je Tipsarević.

Janko će se zvanično povući na Dejvis kupu u Madridu u novembru, a posle meča dobio je ovacije iz publike i video posvećen svojoj karijeri.



- Ono što će mi najviše nedostajati jeste borba sa različitim emocijama, leptirići u stomaku pre i posle meča, nema ništa slično tome. Uživao sam da gledam sveta, ogromna je mogućnost upoznati različite kulture i ljude. Teniski način života, ako mu se posvetiš 100%, čini te mentalno čvršćim- rekao je 35-godišnji Tipsarević.

Bio je Janko vidno emotivan dok je gledao snimak i zahvalio se svima u publici.



- Vidim da pokušavate da me rasplačete i uspeva vam- našalio se Tipsarević.

- Osećam se srećno, ponosno, tužno, pomešane su emocije. Iako sam mnogo tužan sada, radujem se sledećem poglavlju u svom životu. ATP tur je bio veliki deo mog života, biće i ogroman deo moje budućnosti, ostaću povezan sa ovim divnim sportom- zaključio je Tipsarević.

U karijeri je osvojio četiri ATP titule i Dejvis kup, igrao je četvrtfinale US opena 2010. i 2011, a bio je i osmi teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading