Nadal: Do neba sam zahvalan Novaku!

Autor:

Sport

29.10.2019

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal će narednog ponedeljka preuzeti čelnu poziciju na ATP listi od svog velikog rivala Novaka Đokovića. Dvojica tenisera će narednih dana voditi veliku bitku za bodove na Mastersu u Parizu, a pre početka takmičenja u "Bersiju" su zajedno trenirali, prvi put posle nekoliko godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drugi i prvi teniser sveta

Nadal je rekao da je zahvalan Novaku što je nedavno sa njim igrao na egzibiciji u Kazahstanu.

-Igrao sam egzibicioni meč u Kazahstanu. Novak je došao u Kazahstan da bi igrao za moju fondaciju. Ne mogu da mu se zahvalim dovoljno zbog toga. Bio je sjajan osećaj igrati tamo- rekao je Nadal.

Španac se 19. oktobra oženio dugogodišnjom devojkom Fransiskom Pareljo. Rafa je rekao da "nema vremena za romantiku" i da su obaveze na terenu na prvom mestu.

- Posle venčanja sam imao slobodan dan u nedelju i odmah u ponedeljak i utorak sam trenirao. U sredu sam otišao u Kazahstan. Uzeo sam slobodne nedelje tokom sezone. U svetu tenisa morate da znate koji su vam prioriteti. Siska i ja smo imali vremena za nas pre venčanja, sada je vreme da se igra tenis- zaključio je teniser iz Manakora.

Nadal je u prvom kolu slobodan, u drugom se sastaje sa Adrijanom Manarinom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading