Nadal ne igra u Londonu?

Autor:

Sport

04.11.2019

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal je zbog povrede predao meč polufinala mastersa u Parizu, a kako prenose španski mediji u utorak će otkriti da li će igrati na završnom mastersu u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Španac se sa mastersa povukao zbog povrede trbušnog zida, ali je ipak od ponedeljka prvi teniser sveta. Pretako je Novaka Đokovića posle godinu dana. 

Međutim, to ne znači da će godinu završiti na tronu, jer Novak ima šansu da ga pretekne u Londonu, pa su Špancu takođe potrebni bodovi. Ipak, pitanje je da li će igrati. Povreda je očigledno veoma nezgodna, kakve uglavnom i jesu kada napuknu abdominalni mišići jer učestvuju u bukvalno svakom pokretu tela. 

Nadal razmišlja čak i da odustane od Londona, a konačnu odluku doneće u utorak, pred žrebanje za završni masters u Londonu.


Ukoliko odustane od takmičenja, u britanskoj prestonici će zaigrati njegov sunarodnik Roberto Bautosa Agut kao prva zamena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading