Cicipas konačno srušio Medvedeva!

Autor:

Sport

11.11.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser Stefanos Cicipas savladao je Rusa Danila Medvedeva u dva seta na startu takmičenja na završnom Mastersu sezone u Londonu rezultatom 7:6 (7:5), 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas

Mladi Grk je došao do prve pobede u međusobnim susretima sa Medvedevom, posle pet poraza u poslednje dve sezone.

U duelu sa ruskim teniserom, Cicipas je od početka meča pretio, međutim, brejkova u prvom setu nije bilo. Grk je imao brejk šansu u drugom gemu, ali se Medvedev odbranio, pa je set ušao u taj-brejk. Obojica tenisera su imala velike probleme na svom servisu u tom delu igre, ali se Cicipas nešto bolje snašao i iskoristio prvu set loptu posle 55 minuta igre.


Slična situacija viđena je u drugom setu, igralo se gem za gem, bez brejk prilika sve do sedmog. Tada je Rus spasao dve šanse koju je rival imao da mu oduzme servis, ali to nije uspeo dva gema kasnije. Ispostavilo se da je Cicipas na taj način rešio meč jer je u narednom gemu iskoristio prvu meč loptu za prvi trijumf u šest međusobnih susreta.

U drugom meču dana u istoj grupi sastaju se Španac Rafael Nadal i Aleksander Zverev iz Nemačke, a on je na programu od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading