Pita se Novak: Sada je na četiri koraka od prvog mesta na ATP listi!

Autor:

Sport

12.11.2019

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković u drugom kolu završnog Mastersa u Londonu igra danas od 21 časa protiv Austrijanca Dominika Tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nole opet juri prvo mesto

Prethodno, od 15 sati u grupi "Bjorn Borg" sastaće se Švajcarac Rodžer Federer i Italijan Mateo Beretini.

Ðoković i Tim su u nedelju bili bolji od Beretinija, odnosno Federera, pa će njihov duel doneti odluku o prvom polufinalisti.

Jučerašnji poraz Rafaela Nadala od Aleksandra Zvereva pomogao je Novaku Đokoviću u njegovoj trci za ponovnim dolaskom na prvo mesto ATP liste.

Nadal je sada na 440 bodova više od Đokovića, a u narednom duelu sutra se sastaje sa Danilom Medvedevom. Ko izgubi taj meč skoro sigurno neće moći da se plasira u polufinale, a ukoliko Nadal ostane bez plasmana u drugu fazu Novak Đoković bi uz plasman u finale i sve tri pobede u grupnoj fazi mogao da se vrati na vrh ATP liste.

Ukoliko pak Rafael Nadal pobedi u preostala dva meča u Londonu, sve je i dalje u Novakovim rukama. Bez obzira na igre Španca, sve četiri pobede do kraja turnira srpskom teniseru donose povratak na prvo mesto ATP liste.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading