Bekerovo otvoreno previđanje naredne sezone: Novak je gazda na dva turnira, siguran sam da će osvojiti Vimbldon!

Autor:

Sport

18.11.2019

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji legendarni nemački teniser Boris Beker rekao je da je u 2020. godini očekuje da će neko od mlađih igrača osvojiti neki od četiri grend slema, ali da će i Novak Đoković osvojiti dva trofeja sa najzvučnijih turnira

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker i Novak Đoković

Novakov bivši trener je oduševljen izdanjem Stefanosa Cicipasa, Dominika Tima i Aleksandera Zvereva i veruje da će u 2020. biti još bolji. On ipak ističe da će se članovi "velike trojke", a posebno Novak Đoković, pitati mnogo kada je reč o raspodeli najvećih trofeja.

- Melburn je Novakovo dvorište. Osvojio je Australijan Open sedam puta. Cicipas je pobedio Federera prošli put i to je podloga koja se takođe dopada i Aleksanderu Zverevu. I oni će imati šanse - rekao je Beker.

Nemca su pitali i kakve su Novakove šanse za uspeh na Vimbldonu i US Openu.

- Mlađi igrači imaju mnogo snage i te osnovne udarce udaraju jače od veterana, tako da i Vimbldon može biti mesto gde će oni zasijati. Ali nikada nećete pogrešiti sa braniocem trofeja. Zato kada je reč o Vimbldonu kažem da će ga osvojiti Novak - dodao je legendarni Nemac.

Trostruki šampion Vimbldona kaže da će "velika trojka" biti na iskušenjima.

- Mislim da će za njih 2020. biti godina izazova. Mislim da ćemo dobiti u nekog novog Grend slem šampiona, tu je dosta momaka koji vrebaju svoju šansu. Sve više ovih igrača veruje da mogu da pobede članove velike trojke - zaključio je Boris Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading