Svi se rasplakali zbog jednog čoveka!

Autor:

Sport

22.11.2019

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić nije uspeo da sakrije emocije posle poraza od Rusije i ispadanja u četvrtfinalu Dejvis Kupa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janko Tipsarević

Na pres konferenciji posle meča Zimonjić nije krio emocije, ali ne zbog poraza od "zbornaje", već zbog završetka karijere Janka Tipsarevića.

- Ja ovo vidim kao kraj naše zlatne generacije, koju čine njih četvorica koji sede ovde. San je možda bio da osvojimo trofej, ali stvari se nekada ne dese kako želite- izjavio je Zimonjić na čijem licu se videla suza.

Zimonjić nije bio jedini koji je plakao, već je to učinio i Filip Krajinović, koji je odigrao dva fenomenalna meča u prva dva kola, ali onda podbacio protiv Rubljova.

Proslavljeni teniser koji je predvodio ovu ekipu Srbije nastavio je sa izlaganjem.

- Ja sam timskim takmičenjima išao sa pristupom da morate da date sve od sebe za vašu zemlju. Šta god je potrebno da uradite za tim, a oni su danas dali sve od sebe. Nekada pobedite, nekada izgubite. Svi su imali svoj udeo i to je glavna stvar. Ne samo sad, već tokom celih karijera i to je sve što možete da uradite. Bilo je sve veoma emotivno jer je ovde odigran Jankov poslednji meč- dodao je Zimonjić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading