Rodžer hoće da osvoji "Noletov turnir": Federerov prvi izazov za Đokovića!

Autor:

Sport

24.11.2019

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer i Aleksander Zverev odigrali su egzibicioni meč u Meksiko sitiju pred tačno 42.517 gledalaca što je ubedljivo najveća poseta jednom teniskom susretu do sada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Federer je iskoristio priliku i poslao poruku rivalima pred početak naredne sezone, pre svega prvog grend slema u godini, Australijan opena, na kojem titulu brani Novak Đoković.

- Treniraću naporno tokom pauze, znam da mogu da osvojim titulu na Australijan Openu. Imao sam tamo dve neverovatne godine, 2017. i 2018. kada sam pobeđivao. To nije bilo tako davno i to mi daje nadu da mogu to ponovo da učinim - kazao je Federer.

Otkrio je Švajcarac šta su mu prioriteti u 39. godini.

- Melburn je prvi veliki turnir sezone i svakako da je prioritet. Takođe i Vimbldon, tako je bilo oduvek. To ne moram ni da napominjem. I Olimijske igre, igraću u Tokiju, biće uzbudljivo. Ostalo, kako sezona bude išla. Nadam se da mogu do dobrih rezultata na US Openu i da ću igrati na ATP tur finalu. Imam mnogo važnih stvari, u ovoj fazi karijere svaki turnir je za mene važan - poručio je Rodžer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading