Viktor Troicki i dalje emotivno slomljen: Izneverio sam tim, najviše mi je žao zbog Janka!

Autor:

Sport

26.11.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sportu je kratak, možda i najkraći put od heroja do tragičara... Viktor Troicki ne može da zaboravi poraz teniske reprezetnacije Srbije od Rusije u Dejvis kupu. Nekoliko dana posle meča, on ne može da se smiri.

RepublikaFoto: Tanjug
Novak Đoković i Viktor Troicki

- U potpunom sam šoku otkad smo izgubili i drži me, iskreno, još uvek.. Nikad gore nisam prihvatio poraz i ne znam kad će me proći - rekao je Viktor Troicki za "Sportski žurnal".

On je nastavio u istom ritmu.

- Nisam ni sad siguran šta se dogodilo. U trenutku se sve srušilo, a bili smo na udarac od pobede. Ne mogu da kažem da sam se uplašio, ali pritisak je bio veliki u tim trenucima. Sve mi je prolazilo kroz glavu, svaki udarac i svaka propuštena šansa, prilika koju smo imali. Zaista velika šteta - iskren je srpski teniser.

Odmah posle poraza, vruće galve Viktor je rekao "Bog dao, Bog uzeo".

- To sam rekao odmah posle meča dok nisam znao šta pričam. Mislim da smo, iako je ovo bilo četvrtfinale, imali veliku želju i veliku šansu da odemo do kraja, ali ovog puta nam se nije dalo. Beskrajno mi je žao i krivo, nadam se da će biti još prilika za osvajanje "salatare" - istakao je 33-godišnjak.

Kako je ovo bilo poslednje takmičenje Janka Tipsarevića u karijeri, poraz mu je pao još teže.

- Definitivno najteži poraz u karijeri! Bilo je jako emotivno, posebno što je Janko tu završio profesionalnu karijeru i nekako sam se osećao kao da sam izneverio ceo tim greškama na kraju - zaključio je Viktor Troicki.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Viktor Troicki i Janko Tipsarević su ostvarili pobede u dublu protiv Japana i Francuske!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading